В «Файна Таун» почався продаж паркомісць в будинках 9-ї черги – ціна від $37530

Відсьогодні надійшли в продаж паркомісця, розташовані в 9-й черзі будівництва ЖК «Файна Таун». Це довгоочікувана новина для зацікавлених інвесторів. Проте порадіти їй зможуть далеко не всі.

Річ у тім, що кількість доступних паркомісць в будинках 9-ї черги «Файна Таун» дуже обмежена. Там можна буде розмістити буквально дюжину автомобілів. Всього доступно 15 таких паркомісць.

В «Файна Таун» почався продаж паркомісць в будинках 9-ї черги – ціна від $41700

До того ж не всі паркомісця зможуть розмістити великі автомобілі, такі як позашляховики. Тому вибір ще більше звужується.

Наостанок, ціна на такі паркомісця може неприємно вразити багатьох охочих. У багатьох автомобіль коштує дешевше, ніж паркомісце.

Ціна паркомісця в «Файна Таун» (9-а черга) в залежності від розмірів конкретного паркомісця та величини першого внеску, коливається в діапазоні від $37530 до $55000. Знижка може досягати до 10% при великому першому внеску або при повній оплаті.

І наостанок. Хоча продаж паркомісць в будинках 9-ї черги «Файна Таун» лише розпочався, більшість із них вже заброньовані. То ж вибір взагалі залишається невеликим.

Плановий строк здачі в експлуатацію будинків 9-ї черги «Файна Таун» — липень 2024 року. Паркінги розташовані на першому поверсі — там, де в інших будинках комплексу знаходяться комерційні приміщення.

ОНОВЛЕНО: До кінця першого дня продажів всі наявні паркомісця вже забронювали охочі інвестори.